Komán Csilla

Bemutatkozhatnék bárhogyan, felsorolhatnám diplomáimat, írhatnék a tanulmányaimról, könyvekről, melyeket elolvastam, de mégis úgy döntöttem helyettük szívesebben írok a megélt tapasztalataimról.

Hiszen a megtapasztalásaim útján fejlődtem és fejlődök… így haladok a Tudatosság felé…

Mit is tapasztaltam? Szerintem minden ember rendelkezik azzal a kiváló képességgel, hogy megoldja nehézségeit, problémáit. Első sorban fel kell ismernünk dilemmáinkat, bátran szembenézni velük majd lépésről lépésre felépíteni azt a célrendszert, amellyel megoldjuk őket.

Tanító mesterem maga az Élet volt, ugyanis a Sors által egy olyan szakmába sodródtam, amely a „beton kemény világa” az építőipar. Minőségirányítási és humánerőforrás menedzserként azt a fontos szegmensét képviseltem, ahol nap, mint nap felkészülten, céltudatosan kellett megvívnom csatáimat. Számos motivációs tréninget tartottam, konfliktus helyzeteket oldottunk meg, én voltam a „tolmács a hídon” az alkalmazottak és a vezetők között.

Sokat tanultam magamról, az életemről, a gyengeségeimről, az erősségeimről.

Úgy döntöttem, hogy ajtót nyitok más szakterületek felé is, mivel hivatásommá vált az egyén ösztönzése, motivációja, a célban való gondolkodása, a dilemmák felismerése és kezelése.

Mit jelent számomra a tudatosság felé? A tanulást.

Megtanultam Szeretni és Tisztelni Önmagam, hogy a gondolataim az enyémek, felelősséggel tartozom értük. Megtanultam célt tűzni ki, azokat megvalósítani, örülni a sikereimnek és a „Most”-ban élni.

Lehet, hogy az életed egy nagyon fontos területén most elakadtál? Szeretnél Elindulni a Tudatosság felé? … Beszélgessünk róla…

coach.komancsilla.com